SPECIALISATIE: Textielbedrukking

 
Zeefdruk
Deze machinale techniek is ideaal voor middelgrote tot grote hoeveelheden textiel met éénzelfde opdruk, in één- of meerkeurendruk.
Voor deze productie hebben we zorgvuldig gezocht naar de beste inkt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. We kozen dus bewust niet voor de goedkopere plastisol variant die minder slijtvast is.
Flexdruk
Dit is een vrij ambachtelijke techniek die voornamelijk voor kleine hoeveelheden textiel gebruikt wordt. Elke opdruk dient namelijk individueel uitgesneden te worden van een rol en geperst op de kledij.
Hier besparen we echter wel wat in opstartkosten, waardoor dit de ideale oplossing is voor kleine bedrijven of zelfstandigen.
Borduren
Deze machinale techniek is voor elke duurzame klus geschikt. Denk maar aan horecaschorten die de kookwas in moeten. Hiertegen is enkel het borduurwerk bestand.
Borduren straalt ook extra klasse en waarde uit, dus perfect geschikt om er mee uit te pakken.
  • image
  • image
  • image

ANDERE PRODUCTEN

 

Flyers en folders

Kies zelf wat je wil. Gevouwen en ongevouwen, dun of dik, glanzend of mat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Posters / Affiches

Zelfklevende, blueback, dubbelzijdige, neon, … Zolang je maar kan opvallen!

Brochures / Catalogussen

Hardcover, geniet, garenloos, wire-o en enkelvoudig. Alles kan om uw project, concept of assortiment in de kijker te zetten.

Visitekaartjes / Klantenkaart

Verschillende maten, afronding en ook in PVC verkrijgbaar. Precies wat nodig is om stijlvol uw gegevens uit te wisselen of om een klantenkaart samen te stellen.

Promotiemateriaal

Kaarten, uitnodigingen, rollup-banners, … Alles om een evenement of een actie dik te onderstrepen en aan te kleden.

Buitenreclame

Spandoeken, beachvlaggen, vlaggen, reclameborden, stoepborden, poster en kliklijsten. Waarom zou je niet buiten adverteren? ;-)

Huisstijl

Schrijfblokken, enveloppen, briefpapier, offerte- en presentatiemappen, pennen, … Want wees eerlijk, dat straalt vertrouwen uit.

Stickers en verpakking

Labels, stickers en verpakkingen met eigen opdruk. In alle kleuren en oplages verkrijgbaar. Plak uw logo er op! Wees gezien!

Horeca

Menukaarten, placemats, bierviltjes, glaswerk, deurhangers, tickets, … Het voegt meteen extra waarde toe aan uw etablissement.

Relatiegeschenken

Schrijfwaren, drinkwaren, tassen, kantoor artikelen, gadgets, Home&Living, …

Voertuig belettering

Reclame op de openbare weg, die niet maandelijks een smak geld kost? Dat vind je enkel op jouw eigen voertuig.

Textiel

En als laatste: onze specialiteit. Het bedrukken en borduren van alle soorten textiel: petten, tshirts, truien, jassen, enz...